Makora knjigovodstvo

Poduzeće Makora d.o.o. osnovano je 1994. godine.

Pružamo cijeli niz poslovnih usluga, od kojih su najvažnije knjigovodstvo, savjetovanje i tajničke usluge. S timom svojih provjerenih vanjskih suradnika usluge dopunjavamo sa ostalim poslovnim asistencijama našim korisnicima. Naša misija je svojim znanjem i iskustvom izravno utjecati na povećanje Vaše zarade.

Svi naši korisnici imaju u nama pouzdanog partnera, i možemo se pohvaliti brigom koju vodimo o kompletnom poslovanju naših korisnika.

Suradnja s nama omogućit će i Vama da se u miru posvetite svojem praktičnom poslu. O rokovima, kontaktu sa Poreznom upravom, Regosom, Finom, bankama, te Vašim ostalim obvezama – brinut ćemo mi! Također, ugovorom s nama stječete pravo na besplatno savjetovanje o svim za poduzetnika aktualnim temama i problemima.

Nalazimo se u Matuljima, 20-tak minuta vožnje udaljeni smo od centra Rijeke ili Opatije, a parking ispred samog ureda Vam omogućuje da u najkraćem roku obavite posao. Po Vašoj potrebi, dokumente možemo preuzeti i u Vašem prostoru. Naravno – svu dokumentaciju nam možete poslati skeniranu! Ovako štedite vrijem i novac!

Obratite nam se brzo i jednostavno:

  • pišite nam ili nas posjetite u našem uredu u Matuljima, Antončićeva 41
  • nazovite nas na broj telefona + 385 51 691 190
  • BESPLATNO nam se javite putem SKYPE servisa – potražite: makora.knjigovodstvo
  • obratite nam se na našoj Facebook stranici!
  • Pišite nam našu adresu ili nam se javite e-mailom

Instalacija i korištenje SKYPE-a: upute

Potpisnici smo Kodeksa etičkog poslovanja HGK od rujna 2006. godine

O voditeljici: